Gratulerer til Askim Carpet Bowls 2 som norgesmestere for Firer-lag i Carpet Bowls i dagens Norgesmesterskap i Askimhallen. Laget besto av Bjørn Kolstad, Inger Johanne Olsen, Helge Mikalsen og Viggo Johansen (skip). Dette laget er dermed blitt kåret til Norges Carpet Bowls sitt landslag for 2023. Laget fra Askim møtte Aremark i en spennende finale. Sølvlaget fra Aremark besto av Kjell Aspestrand, Tore Bredholt, Steinar Størholt og Dag Vidar Land (skip). På 3. plass kom Spydeberg 1 som fikk bronse. Laget her var, Arild Bergstrøm, Lisbeth Yssenmoen, Kjell Myklebust og Øyvind Wold. De møtte Skiptvet som ble nr fire i en spennende kamp.

16 lag var kvalifisert for NM og alle spilte med stor innsats i mange artige kamper. Hyggelig var det at det var mange tilskuere på tribunen, representanter fra Norges Idrettsforbund, Bowlingforbundet og Indre Østfold kommune. Lokalpressen og TV-Østfold var med og dekket Norgesmesterskapet som ble godt gjennomført etter tidsskjemaet.

Vi gratulerer alle lag og takker for et flott NM. Takk også til Askim Carpet Bowls klubb, sekretariatet, speaker, dommere og arrangementkomite for et godt gjennomført arrangement.
Takk til Viken fylkeskommune for økonomisk tilskudd til arrangementet og for god faglig oppmuntring.
Takk også til Askim Torget og Østfold Trykkeri for bidrag og hjelp.

Resultatliste fra NM 2023

Mediaomtale fra NM:

Smaalenenes Avis

TV-Østfold dekket NM arrangementet og har hatt flere sendinger med nesten hele NM.

Norges Carpet Bowls Forbund sin Facebook side med egen reportasje 7. februar 2023

NM videoen 2023 av Marcus Stensrud

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.